Nieuwe dingen

Vandaag is het tijd voor actie. Niet dat ik stil heb gezeten, verre van. Ik heb een historische roman geschreven, met dank aan de #Schrijfmeesters, maar het plot kan nog beter, dus ben ik hem aan het herschrijven. Daarnaast ben ik met nog een heel tof project bezig, maar daar mag ik nu nog niets over zeggen. Ik verwacht begin november daarover meer te vertellen. En er is meer…

Publicatie nieuwe artikelen
Met mijn twee dierbare collega’s Yvonne Persoon en Inge Verweij heb ik deze zomer mooie artikelen geschreven. Die met Yvonne verschijnt eind september/begin oktober in de nieuwsbrief van Quadrant Advies. Een tipje van de sluier: doorbreken van patronen. Het artikel met Inge Verweij volgt dit najaar en zoomt in op de toekomst van het secretariaat. Dus houd mijn berichten de komende tijd in de gaten.

Weer beschikbaar voor nieuwe opdracht
Oh ja, voor ik het vergeet, mijn opdracht als interim teamleider secretariaat bij gemeente Den Haag heb ik bijna afgerond. Vanaf 1 januari ben ik weer beschikbaar voor een nieuwe opdracht als adviseur/consultant of interim teamleider. Bel gerust eens om te ervaren wat ik voor jouw secretariaat kan betekenen: 06 – 38254394.

#artikelen #nieuwsbrief #doorbreken patronen #toekomst secretariaat #secretaresse #interim #advies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven