Ontwikkelprogramma's en trainingen

Ontwikkelprogramma’s

De rol van de assistent is sterk aan het veranderen en vraagt om nieuwe vaardigheden en nieuw gedrag. Logisch dat steeds meer organisaties organisatiebrede ontwikkelprogramma’s optuigen voor hun managementondersteuning. Bij Quadrant Advies geloven we daarbij niet in kant-en-klare programma’s. Wij vinden dat managementondersteuners grotendeels zelf hun eigen ontwikkeltraject moeten bepalen, rekening houdend met de specifieke kenmerken van de beroepsgroep en de bijzondere context waarin zij werkzaam zijn.

IMG_4695

De rol van de assistent is sterk aan het veranderen en vraagt om nieuwe vaardigheden en nieuw gedrag. Logisch dat steeds meer organisaties organisatiebrede ontwikkelprogramma’s optuigen voor hun management-ondersteuning.

Bij Quadrant Advies geloven we daarbij niet in kant-en-klare programma’s. Wij vinden dat managementondersteuners grotendeels zelf hun eigen ontwikkeltraject moeten bepalen, rekening houdend met de specifieke kenmerken van de beroepsgroep en de bijzondere context waarin zij werkzaam zijn.

Quadrant Advies helpt de nieuwe vaardigheden en het nieuwe gedrag in de praktijk toe te passen. Dit doen we altijd vanuit een gezamenlijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Iedereen, van assistent tot manager, draagt zijn of haar steentje bij aan het succes van het ontwikkelprogramma.

Trainingen

In de afgelopen 20 jaar hebben vele assistenten de weg weten te vinden naar onze trainingen. Quadrant Advies heeft haar trainingsaanbod geactualiseerd en vernieuwd. In de blauwe blokken vindt u meer informatie over onze trainingen.

Training Efficiënt werken vanuit een gezamenlijke mailbox

In deze incompany training wordt jouw kennis van Outlook weer even opgefrist om daarna kennis te maken met het samenwerken in één mailbox. Onder deskundige begeleiding gaan jij en je collega’s jullie gezamenlijke mailbox meteen inrichten. Aan het einde van de training is de mailbox operationeel en hebben jullie werkafspraken gemaakt.

Office trainingen

Al een aantal jaren werkt Quadrant Advies samen met de trainers van AVK als het gaat om incompany trainingen Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Office365. Hier vind je meer informatie omtrent de Office trainingen.

Teamcoaching

Succesvol zijn als team is één ding, succesvol blijven vraagt voortdurend om aandacht van alle teamleden, zeker als de werkdruk hoog is. Hoe zorg je er voor dat je een (h)echt secretariaat wordt en blijft, zodat er rust, ruimte en energie is? Dat leer je in deze teamtraining van 3 dagdelen.

Individuele coaching

Ben je als leidinggevende van het secretariaat op zoek naar een klankbord, wil je graag reflecteren op praktijksituaties en op je eigen rol hierin en wil jij je verder ontwikkelen? Quadrant Advies biedt coaching op maat aan. Dit geldt ook voor de ambitieuze professional die persoonlijke groei bovenaan haar agenda heeft staan.

IMG_4583

Enkele van onze gewaardeerde opdrachtgevers:​

provincieoverijssel-logo150x100
vng-acedemie-logo150x100
actiz-logo150x100
nijmegen-logo160x100
utecht-uni-logo170x100
lingecollege-logo170x100

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u eens van gedachten wisselen over uw werk, over uw loopbaan, over de inrichting van de management-ondersteuning bij uw organisatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vinden het leuk om te sparren en anderen verder te helpen.

Scroll naar boven