Nieuwsbrief Quadrant Advies – oktober 2023

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

Ons advies: probeer eens wat anders. Zo begint het artikel over teamontwikkeling dat ik heb geschreven samen met mijn collega Yvonne Persoon. Daarin staan we stil bij vastgeroeste patronen en het negatieve effect daarvan op een team. Hoe doorbreek je die patronen? En ook: hoe faciliteer je dat teamleden hun verantwoordelijkheid nemen om die situatie om te buigen naar een positieve en vooral constructieve sfeer? Lees het volledige artikel: Als je doet wat je altijd deed.

Hoe is het met jouw team?

Ben je na het lezen van ons artikel nieuwsgierig geworden en wil je weleens een gesprek hebben met twee ervaren teamtrainers over jouw team en wat het je gaat opleveren als je belemmerende patronen weet te doorbreken? Neem contact met ons op (077 – 4623220 | 06 – 38254394 | info@quadrantadvies.nl) en we plannen een gratis online overleg met je in.

8 tips om het secretariaat klaar te stomen voor de (digitale) toekomst

Dat is de titel van het hoofdartikel dat in onze nieuwsbrief van november zal verschijnen. Wil je ‘m niet missen? Schrijf je dan alvast hier in en je ontvangt de volgende nieuwsbrief automatisch in je mailbox.

Nieuwe opdracht

Vanaf 1 januari ben ik beschikbaar voor een nieuwe opdracht. Dat kan in de rol zijn van interim hoofd secretariaten / teamleider secretariaat, teamcoach of kwartiermaker secretariaat. Liever alleen een secretariaatsscan en dat je zelf met mijn adviezen aan de slag gaat? Ook dat is mogelijk. Samen met Yvonne Persoon heb ik al diverse organisaties geholpen middels teamtrainingen van hun secretariaten. Dus ook daar mag je me voor benaderen.

Voor meer info over mijn ervaring en achtergrond verwijs ik je naar mijn LinkedIn profiel.

Scroll naar boven