De secretaresse van de toekomst bekent kleur!

Zoals jullie weten, ben ik altijd op zoek naar verhalen over de ontwikkelingen in het secretaressevak. Steeds vaker doet zich de vraag voor of dit vak nog wel toekomst heeft en zo ja, hoe dan? Hierover sprak ik met Annelies Toebes, werkzaam als communicatieadviseur bij Gemeente Deventer en voormalig Secretaresse van het Jaar (2015). Het werd een interessant gesprek en ik hoop dat het jullie zal inspireren.

 

Interview: De secretaresse van de toekomst bekent kleur!

 

Wil jij ook een keer je verhaal delen? Neem dan contact met mij op, ik kom graag bij je langs! Contact opnemen kan telefonisch: 06-38254394, via e-mail: info@quadrantadvies.nl of via ons contactformulier

 

Annemarie de Martines

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven