Training

Efficiënt werken vanuit een gezamenlijke mailbox

In deze incompany training leer je hoe je efficiënt kunt werken vanuit een gezamenlijke mailbox en hoe je als secretariaat overzicht krijgt en houdt. Door de gemaakte werkafspraken kunnen jij en je collega’s elkaars werkzaamheden overnemen en dus ook elkaars workload verdelen.

over-ons

Programma
De training bestaat uit een hele dag en een terugkomsessie van een halve dag.

We starten met een korte opfriscursus Outlook, zodat alle highlights die de meeste assistenten veel gebruiken in de dagelijkse praktijk nog weer even voorbij komen. Dan volgt een nadere kennismaking met het samenwerken in en met een Outlook mailbox, agenda, taken, contactpersonen en stemmen we gezamenlijk het proces op hoofdlijnen af.

In de middag gaat de trainer met jou en je collega’s bekijken hoe jullie de gezamenlijke mailbox praktisch ingericht hebben (of maken we een begin met de inrichting ervan) en krijgen jullie tips hoe jullie het werken in de gezamenlijke mailbox verder kunnen optimaliseren. Er worden afspraken met elkaar gemaakt over de manier van werken en worden de afspraken en/of actiepunten vastgelegd.

Na een aantal weken vindt een terugkomsessie van een halve dag plaats. Tijdens deze sessie wordt bekeken en getoetst of de afgesproken werkwijze correct wordt gehanteerd en waar deze nog verder aangepast kan worden. Afhankelijk van de beschikbare tijd wordt dit dagdeel ook gebruikt ter verdieping van de Outlook-kennis.

Trainer
Inge Verweij.

Duur
Eén hele trainingsdag en een terugkomsessie van een halve dag. Begin- en eindtijd worden in gezamenlijk overleg bepaald.

Data en locatie
De training vindt plaats bij jouw organisatie. Data zijn in overleg.

Doelgroep
Ieder secretariaat dat wil gaan werken met een gezamenlijke mailbox of daar al mee begonnen is en dit verder wil optimaliseren.

Kosten
Een prijsopgave voor deze incompany training is op aanvraag. Voor meer informatie kunt u mailen info@quadrantadvies.nl of bellen 077 – 462 32 20.

Aanmelden
Bij interesse voor deze incompany training maken wij graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u eens van gedachten wisselen over uw werk, over uw loopbaan, over de inrichting van de management-ondersteuning bij uw organisatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vinden het leuk om te sparren en anderen verder te helpen.

Scroll naar boven