Office trainingen

Incompany Office trainingen

Samen met de trainers van AVK verzorgen wij incompany trainingen voor de volgende digitale vaardigheden:

OneNote

In deze training leer je het papieren notitieblok te vervangen door de digitale versie: OneNote. Een ideaal hulpmiddel tijdens vergaderingen en werkoverleggen. Aantekeningen, notities en afbeeldingen altijd bij de hand en koppeling met documenten en Outlook zijn ook mogelijk. Een training met veel praktische tips & tricks.

Office365

In deze inspiratiesessie krijg je inzicht in hoe je echt tijd bespaart door effectief en efficiënt met alle apps en functies van Office365 te werken, zoals bijvoorbeeld SharePoint, OneDrive, Skype, OneNote en Teams. De trainer werkt met concrete voorbeelden en krijg je veel tips & tricks.

Word, Excel, PowerPoint, Outlook

Elke training wordt op maat gemaakt. Centraal staat altijd hoe je slimmer en effectiever kunt werken met het desbetreffende Office programma. Goed om te weten is dat de trainingen speciaal ontwikkeld zijn voor assistenten. Dus geen algemene trainingen, waarvan je de helft toch niet gebruikt, omdat je als assistent bijvoorbeeld Outlook nu eenmaal heel anders gebruikt dan de meeste medewerkers in een organisatie.

Programma
Het programma van deze trainingen wordt op maat gemaakt.

Trainer
Inge Verweij of één van haar collega’s van AVK.

Duur
De duur is afhankelijk van de wensen en behoeften.

Data en locatie
De training vindt plaats bij jouw organisatie. Data zijn in overleg.

Doelgroep
Ieder secretariaat dat wil bijblijven als het gaat om digitale vaardigheden.

Kosten
Een prijsopgave voor deze incompany trainingen is op aanvraag. Voor meer informatie kunt u mailen info@quadrantadvies.nl of bellen 077 – 462 32 20.

Aanmelden
Bij interesse voor deze incompany trainingen maken wij graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u eens van gedachten wisselen over uw werk, over uw loopbaan, over de inrichting van de management-ondersteuning bij uw organisatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vinden het leuk om te sparren en anderen verder te helpen.

Scroll naar boven