Nieuwsbrief Quadrant Advies – november 2023

8 tips om het secretariaat klaar te stomen voor de (digitale) toekomst

Mijn collega Inge Verweij en ik hebben een artikel geschreven, waarin we inzoomen op de uitdagingen waar ieder secretariaat mee te maken heeft: hoe blijf je bij en hoe zorg je dat je meebeweegt met veranderende omstandigheden? Acht tips hebben we voor je geformuleerd. Veel leesplezier en we zijn benieuwd naar je reactie. Lees hier het volledige artikel.

 

Nieuwe opdracht

Mijn opdracht bij gemeente Den Haag zit erop. Twee jaar heb ik mogen samenwerken met een team zeer betrokken managementassistenten en ik kijk dan ook terug op een prachtige tijd, waarin ik met het team mooie stappen heb kunnen zetten. Had ik bedacht om tot 1 januari even wat terug te schakelen, maar inmiddels ben ik alweer bij een nieuwe opdrachtgever aan de slag gegaan. Een mooie opdracht, zo dichtbij in Venlo, kon ik niet laten lopen. Dus ik ben even niet beschikbaar, in ieder geval tot 1 maart. Mocht je tegen die tijd een opdracht hebben voor een rol als hoofd secretariaten/teamleider secretariaat, kwartiermaker, teamcoach of trainer, dan houd ik me van harte aanbevolen. Voor meer info over mijn ervaring en achtergrond verwijs ik je naar mijn LinkedIn profiel.

Scroll naar boven