Een nieuw avontuur!

 

Onze bedrijven Cretech B.V. en Quadrant Advies bestaan komende zomer 20 jaar! Voor ons geen reden om rustig af te bouwen en zijn we nog een derde bedrijf ernaast begonnen: Glamping aan de Maas. Neem eens een kijkje op onze website. Laat je ons weten wat je ervan vindt?

Airstream caravan

Ons eerste vakantiehuisje is klaar: een Amerikaanse Airstream caravan. Je kent hem vast wel van het TV-programma All you need is love, maar deze is veel groter en biedt slaapplaatsen aan 4 personen. De caravan is luxe ingericht met eigen badkamer, keuken, verwarming, airconditioning en wifi.

Onze plannen

Met de kinderen het huis uit hebben we ons kantoor terugverhuisd naar het woonhuis en bouwen we ons kantoor om naar een luxe vakantiewoning in landelijke stijl. Met sauna en hot tub. Die hopen we in augustus/september gereed te hebben. En in 2025 hebben we plannen om een Amerikaanse schoolbus om te vormen tot een luxueus vakantiehuisje.

Quadrant Advies gaat door

Ik ga nog zeker door met Quadrant Advies. Gewoon, omdat ik het na al die jaren nog steeds heel erg leuk vind om te doen. Zo ben ik op dit moment met veel plezier bezig met een opdracht bij Kerobei in Venlo. En geef ik workshops, zoals laatst de goed ontvangen workshop Groeien & Bloeien voor de NVDM Limburg.

Tot gauw!

Ben je van plan om in de loop van dit jaar jouw secretariaat verder te ontwikkelen en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Stuur me een berichtje (06 – 382 54 394) en laten we kijken wat de mogelijkheden zijn. Of misschien zien we je deze zomer in onze Airstream caravan. Tot gauw!

 

Scroll naar boven