Workshop

Omgaan met veranderingen

Een workshop over loskomen van je vaste routines, over hoe je met andere ogen naar veranderingen kunt kijken en hoe je nieuwe oplossingen kunt bedenken. De workshop gaat ook over durven loslaten, nieuwe wegen inslaan en je innerlijke criticus de mond snoeren. Een workshop met veel doe-opdrachten (die je maakt in een persoonlijk werkboek). Aan het einde van de workshop zie je nieuwe mogelijkheden om met veranderingen om te gaan.

Programma
De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Het rationele en emotionele proces van verandering
  • Wat ligt binnen jouw cirkel van invloed en welke keuzes maak je?
  • Bewustwording van vaste patronen, drijfveren en reacties op veranderingen
  • Inzicht in helpende en niet-helpende gedachten en overtuigingen
  • Bewustwording van en de positieve effecten van een proactieve grondhouding

Deze workshop kunnen we ook incompany verzorgen en is uit te breiden tot een hele trainingsdag. We kunnen dan specifiek ingaan op de verandercontext van jouw organisatie en ook is er dan meer ruimte voor individuele verdieping.

Trainer
Annemarie de Martines.

Duur
De workshop is één dagdeel. De inloop is vanaf 09.00 uur en de training start om 9.30 uur. De workshop eindigt om 12.30 uur.

Data en locatie
Onze agenda is zodanig gevuld met incompany opdrachten dat wij helaas geen ruimte hebben om open trainingen te organiseren dit najaar. In het voorjaar van 2021 hopen we je weer de training te kunnen aanbieden.

Doelgroep
Voor (directie)secretaresses, managementassistenten, office managers, executive assistants, bestuursassistenten, bestuursondersteuners, projectondersteuners, managementondersteuners die minder druk en meer plezier willen ervaren in het omgaan met veranderingen.

Kosten
€ 325,– (excl. BTW). Dit is inclusief lesmateriaal en koffie/thee/water.

Voor meer informatie over de incompany mogelijkheden en een prijsopgave kun je mailen info@quadrantadvies.nl of bellen 077 – 462 32 20.

Aanmelden
Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor de workshop:

  • Omgaan met veranderingen – Privé (als je onder je eigen naam aanmeldt)
  • Omgaan met veranderingen – Zakelijk (als je op naam van de organisatie aanmeldt)
IMG_4499Web

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u eens van gedachten wisselen over uw werk, over uw loopbaan, over de inrichting van de management-ondersteuning bij uw organisatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vinden het leuk om te sparren en anderen verder te helpen.

Scroll naar top