Individuele coaching

Individuele coaching

Als leidinggevende van het secretariaat heb je soms best een eenzame positie. Natuurlijk kun en wil je niet alles met je teamleden delen en vaak ben je in de organisatie de enige die leiding geeft aan een secretariaat. Sparren met collega leidinggevenden kan helpen, maar het aansturen van een team van assistenten is toch iets anders dan het aansturen van een team van beleids-medewerkers of hr-medewerkers. In die gevallen zou je graag eens willen klankborden met iemand die het secretaressevak door en door kent en ook leidinggevende ervaring heeft in dit vakgebied. Annemarie de Martines helpt je graag.

Ben je geen leidinggevende, maar ben je wel die ambitieuze professional die zich wil blijven ontwikkelen? Dan helpen we je graag verder. Je hoeft hiervoor overigens niet werkzaam te zijn in het secretariële werkveld. Yvonne Persoon heeft ruime ervaring in het individueel coachen van professionals met een diverse achtergrond.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek stellen we samen vast of Quadrant Advies de juiste gesprekspartner voor je is en bepalen we jouw leerdoelen.

IMG_4499Web

Programma
Het coachingstraject bestaat uit een aantal individuele coachingsgesprekken. Het aantal stellen we vast na het kennismakingsgesprek. Na elk coachingsgesprek werk je via opdrachten en experimenten aan je leerdoelen middels cases uit de dagelijkse praktijk. Mogelijk vinden er tussen de coachingsgesprekken contactmomenten plaats tussen jou en de coach per mail, skype of telefoon om de inzichten en/of opdrachten te bespreken en te monitoren.

Indien het coachingstraject via jouw werkgever loopt, stemt de coach tegen het einde van het coachingstraject af hoe er wordt teruggekoppeld aan de opdrachtgever. De 1-op-1 gesprekken zijn uiteraard vertrouwelijk en de inhoud daarvan zal niet met de opdrachtgever gedeeld worden.

Trainer
Afhankelijk van de leervraag zal Annemarie de Martines of Yvonne Persoon jouw coach worden.

Duur
Na het kennismakingsgesprek geven we aan hoeveel coachingsgesprekken we nodig denken te hebben voor jouw leerdoelen. Het aantal varieert meestal tussen de vier en acht gesprekken. De frequentie ervan bepalen we ook samen.

Data en locatie
Data en locatie zijn in overleg. We geven er de voorkeur aan de coachingsgesprekken op een externe locatie te laten plaatsvinden. Dat geeft rust en focus.

Doelgroep
Teamleider secretariaat, managementassistente, bestuursassistente, professionals die zich willen blijven ontwikkelen.

Kosten
Een prijsopgave voor de individuele coaching is op aanvraag. Voor meer informatie kunt u mailen info@quadrantadvies.nl of bellen 077 – 462 32 20.

Aanmelden
Bij interesse voor de individuele coaching maken wij graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u eens van gedachten wisselen over uw werk, over uw loopbaan, over de inrichting van de management-ondersteuning bij uw organisatie, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vinden het leuk om te sparren en anderen verder te helpen.

Scroll naar boven