Nieuwe website, nieuwe trainingen

Al even geen nieuwe blogs van mij meer gezien? Dat kan kloppen. Soms heb je van die periodes dat je vooral hard aan het werk bent bij je opdrachtgevers en je geen ruimte in je hoofd hebt om nieuwe blogs te schrijven.

Tel daarbij op dat ik een beetje uitgekeken raak op mijn eigen website. Op zich is er niets mis met de site, maar ik heb ‘m al weer vier jaar en inmiddels staan de ontwikkelingen op dit gebied ook niet stil. Het kan anders, maar hoe dan?

Dan is daar mijn samenwerkingspartner, Ward van der Aa van vanderaaMedia, die een kop koffie komt doen, nadat ik hem een paar weken geleden mijn situatie had uitgelegd. Hij kwam met fantastische ideeën voor een nieuw ontwerp en gaat ze de komende maanden voor mij uitwerken en mijn website vernieuwen. Ik voel in één keer de energie weer stromen en heb meteen dit stukje geschreven om met je te kunnen delen.

Nu heb ik ook meteen een stok achter de deur om de ideeën voor nieuwe trainingen waar ik al een tijdje mee rond loop, concreet te maken, want die mogen natuurlijk op de nieuwe website niet ontbreken. Dus heb nog even geduld, maar er zitten weer veel nieuwe dingen in de pijplijn! Ondertussen blijft mijn huidige website uiteraard gewoon in de lucht, zodat je kunt lezen waar ik je mee zou kunnen helpen.

Tot gauw!

Annemarie de Martines
www.quadrantadvies.nl

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top